A sivatag kellős közepén lép fel MARINA

Nem szokványos livestream koncertet tart az énekesnő.

Vészesen közeleg Marina ötödik stúdióalbuma, az Ancient Dreams In A Modern Land, melynek megjelenését egy rendhagyó livestream koncerttel ünnepli meg június 13-án. A show különlegessége, hogy a kaliforniai sivatag közepéről fog jelentkezni az énekesnő, és onnan mutatja be az új korong dalait, de természetesen a régi klasszikusok is felcsendülnek majd.

A hírt egy YouTube kérdezz-felelek alkalmával jelentette be, ahol elárulta, hogy régóta tervezi már, így nagyon izgatott miatta:

A sivatag kellős közepén fogok fellépni egy livestream koncert keretein belül, hogy ezzel ünnepeljük az albumot a rajongóimmal. Nagyon régóta tervezem már, és nagyon izgatott vagyok miatta! Nem árulhatok el túl sokat, de annyit igen, hogy csodálatos lesz a díszlet, és élő banda fog kísérni.

Az egy órás koncertet itthonról június 13-án, este 7 órától követhetjük, ha pedig ez nem lenne elég, utána egy fél órás színfalak mögötti videót is megnézhetünk, ami egy kérdezz-felelekkel lesz összekötve. Az alap jegyár 7871 forint, a virtuális afterpartyra pedig plusz 4782 forintért válthatunk belépőt. Jegyvásárlásért és további infókért katt ide!

A bejelentéssel együtt egy visualizer kíséretében az album címadó dala, az Ancient Dreams In A Modern Land is megérkezett, mely hangzásvilágát tekintve az elődje, a Purge the Poison rockos stílusát követi. Marina elmondása szerint ez jellemzi az egész anyagot, amit egyébként a FROOT-hoz hasonlóan egyedül írt amellett, hogy a 10 dalból 6-ban producerként is benne van a keze. 

A következő kislemez és videó, a Venus Fly Trap 2 hét múlva, június 2-án érkezik, a lemez pedig június 11-én kerül a boltok polcaira.