Ally Brooke: Egyáltalán nem élveztem a Fifth Harmony-ban töltött időmet

Őszintén mesélt a bandában töltött időszakáról az énekesnő.

Már 3 éve, hogy feloszlott a 2010-es évek egyik legsikeresebb lánybandája, a Fifth Harmony, az egyik volt tag pedig most részletesen mesélt a csapatban töltött időszaka árnyoldalairól. Ally Brooke az új, The Ally Brooke Show című podcastjének első adásában nyílt meg ezzel kapcsolatban, ugyanis szeretné, ha a rajongók egy teljes képet kapnának a pozitív dolgok mellett.

Az énekesnő elmondása szerint sajnos rengeteg érzelmi zsarnokoskodást kellett elszenvednie, emiatt pedig nem tudta felhőtlenül élvezni azt a korszakot, aminek karrierje legszebb éveinek kellett volna lennie.

Utálom, hogy ezt kell mondanom, de nem élveztem a Fifth Harmony-ban töltött időmet. Egyáltalán nem. Túlságosan mérgező volt a hangulat a színfalak mögött. Rengeteg érzelmi zsarnokoskodáson mentünk keresztül, emberek visszaéltek a hatalmukkal… Borzalmas volt ez nekem

– kezde.
Ally 6 évig volt a Fifth Harmony tagja.

Az énekesnő kitért arra is, hogy a tagok között folyamatos versengés ment arról, ki kapja a legtöbb szólórészt egy dalban. Mi több, egyenesen ahhoz hasonlította, mintha az életükért küzdöttek volna! Természetesen ez nem kizárólag az ő hibájuk volt, hiszen a kiadójuk is rátett egy jó nagy lapáttal.

Nagyon nem volt oké, ahogy a kiadónk kezelt minket. Lekicsinylően beszéltek velünk, lekicsinylően beszéltek velem, és azért engedték ezt meg maguknak, mert nő vagyok.

Természetesen azért nem feledkezett meg arról sem, hogy mennyit köszönhet a bandának, és ezt nem is rejti véka alá.

Hálás vagyok, hogy átvészeltem azt az időszakot, és az áldásokért és leckékért is, mert rengeteget tanultam belőlük. Remélem, azáltal, hogy én megnyíltam, tudok segíteni más, hasonló helyzetben lévőknek, hogy legyenek résen, és figyeljenek oda jobban.

A The Ally Brooke Show podcast első adását teljes egészében meg tudjátok hallgatni az alábbi linket:

Ally egyébként a banda feloszlása óta olyan dalokat dobott piacra, mint a Low Key, a No Good, vagy a Fabulous, debütáló szólóalbuma pedig a hírek szerint még idén érkezik!