Az egyik Jonas Brothers tag örülne, ha zenéjére szexelnének az emberek

Mondjuk velünk nőttek fel a Jonas tesók, szóval nem lehetünk meglepve.

A világ már tűkön ülve várja mit sikerült villantania a Jonas Brothers-nek, akik 2019-ben olyan visszatérését hoztak a szemünk elé, amire nagyon kevés példa van. Azóta pedig az egyik Jonas egy szólólemezzel is jelentkezett, Spaceman címmel.

A lemez apropójából beszélgetett a GQ magazin Nick Jonas-szal, aki igazán izgalmas és érdekes válaszokat adott. Az énekes-színész számára lassan nincs tabutéma, hiszen 22 éve a szakmában van, kamerák előtt nőtt fel tesói, Miley Cyrus, Selena Gomez és Demi Lovato-val karöltve, így semmi sem maradhatott titok. Azóta sokkal visszafogottabb életet élnek mindannyian, de így is az egyik legkelendőbb popsztároknak számítanak.

Az énekes elárulta, hogy tavaly nyáron kezdett dolgozni a fentebb is említett, harmadik (ha debütáló, christian-pop lemezét is beleszámoljuk 4. – de ezt még Ő maga sem tartja számon) lemezén, mely egy egybefüggő önvallomás, illetve szerelmeslevél szerelmének.

Tavaly nyáron kezdtem el dolgozni a lemezen, unatkoztam. A valódi érzéseimre reflektál, valamint azt dolgozza fel, ahogyan ezekben a fura időkben éreztem. Sok időt töltöttem el a feleségem nélkül ekkoriban.

Majd beszélgettek arról is, hogy szexuálisan igazán túlfűtött a korong, ami valóban így van: érzelmes de egyben érzéki is. Az interjút készítő személy meg is kérdezte az énekest, hogy tisztában van-e azzal, hogy vannak emberek a Földön, akik az Ő zenéjére esnek egymásnak az ágyban, amire Nick igazán frappáns választ adott.

Persze, hogy tisztában vagyok vele, igazán hízelgő! Nagyon fontos, hogy meglegyen az ember lejátszási listája az aktusokra, nekem is megvan a sajátom. Bár a saját dalaimat nem raknám bele soha. Izgatottság töltene el, ha valaki tényleg az én zenémet hallgatná az élmény közben.

– nyilatkozta Jonas a GQ-nak.

Azt is megtudtuk, hogy nagyon hamarosan új zenével jelentkeznek közösen a fiúk, a Spaceman „csak” Nick szószerinti szerelem-projektje volt. De ha ez nem lenne elég, még több gondolatot hallhattunk Jonas-tól, amikor arról kérdezték, milyen érzés egy modern szexszimbólumnak lenni, hiszen „objektív szemmel is igazán vonzó ember” (fogalmazott az interjúztató).

Nem igazán tudom, hogy erről mennyire szabad beszélnem, hiszen rólam van szó. A vonzalom annyira összetett fogalom. Nem veszem ezt túlságosan komolyan. Megtanultam nevetni és mindig arra gondolok, hogy a szüleim is valószínűleg olvasnak egy-két [szexuálisan túlfűtött] kommentet rólam.