BRÉKING: Véget ér az Ellen Show

Az elmúlt év meglehetősen nehéz volt Ellen DeGeneres számára.

Műsora, a The Ellen Show csaknem két évtizede van képernyőn, így tavaly mindenkit meglepetésként értek a pletykák az állítólagos toxikus munkahelyi környezetről.

A show tavaly hatalmas változásokon ment keresztül. Számos rendezőtől és producertől megváltak, Ellen pedig minden erejével azon volt, hogy kedvezőbb körülményeket biztosítson beosztottjai számára, még egy világjárvány közepén is. Sajnos azonban úgy tűnik, a nézőket nem sikerült meggyőznie a hallottak ellenkezőjéről.

A nézettségi adatok az elmúlt évadban drasztikusan csökkentek, ennek ellenére a show házigazdája leszögezte, hogy a produkciót nem kaszálták el, ő döntött úgy, hogy a tizenkilencedik évad az utolsó lesz.

Amikor elkezdtük, kellett valami, ami próbára tesz. Bármilyen nagyszerű is ez a show és bármennyire jó móka készíteni, már nem tartogat magában kihívást számomra, újabbakra van szükségem

– mesélte Ellen DeGeneres.

Ellen azt is elmondta a The Hollywood Reporter-nek, hogy eredetileg a tizenhatodik szezon lett volna az utolsó, ám megegyeztek még három évadban, ekkor pedig már tudta, hogy ezek lesznek az utolsók. A befejező évad idén szeptemberben startol az Egyesült Államokban, a fináléra pedig 2022 tavaszán lehet számítani.