© Miley Cyrus/Twitter

Technikai baki ellenére is felrobbantotta a színpadot Miley Cyrus

Az SNL-ben lépett fel az énekesnő.

A múlt heti Saturday Night Live fellépője nem más volt, mint Miley Cyrus, aki három dallal is megörvendeztette a nézőket. Előadta a The Kid LAROI-jal közös Without You című szerzeményt, és a legújabb albuma, a Plastic Hearts címadó dalát is, utóbbiba pedig egy kisebb technikai baki is becsúszott.

Az énekesnő ugyanis nem hallotta magát rendesen a fülesén keresztül, így nagyjából 45 másodperc után inkább meg is szabadult tőle. Természetesen vérprofi módjára oldotta meg a helyzetet, abszolút nem zökkentette ki a baki, és hangilag is pont olyan tökéletes előadást nyújtott, mintha minden flottul ment volna. A fellépést követően a fülére mutatva jelezte a technikai problémát, és a bandájának is egyből mondta, hogy semmit nem hallott magából.

Miley harmadszor is színpadra lépett az est során, akkor pedig Dolly Parton 1977-es Light of a Clear Blue Morning című slágerével köszöntötte az édesanyákat, ugyanis a következő napra esett az anyák napja az Egyesült Államokban. Miközben ő énekelt, a show szereplői az édesanyjukkal tűntek fel a képernyőn, majd a dal végére mindenki, köztük Miley anyukája is a színpadon ünnepelt.

Boldog anyák napját minden anyukának, de legfőképpen az enyémnek, aki a legeslegjobb az egész földkerekségen

– írta Instagram oldalán.

A fellépések mellett az énekesnő részt vett egy jelenetben is az epizód házigazdájával, Elon Muskkal közösen, melyben egy űrhajóst alakított a Marson.