Itt az új Heather: szívszorító balladával jelentkezett Conan Gray

Íme az Astronomy!

Tavaly hatalmasat szólt Conan Gray debütáló albumának hatodik és egyben utolsó kislemeze, a Heather, most pedig megérkezett az Astronomy, ami akár az előbbi dal folytatása is lehetne. Ismét az akusztikus gitáré lett a főszerep, a szöveg pedig ismét szívszorító, bár most nem egy viszonzatlan szerelemről szól, hanem egy kapcsolat fájdalmas végéről.

Az Astronomy arról a lassú, fájdalmas, és tagadással teli folyamatról szól, mikor eltávolodsz valakitől. Arról a pillanatról, mikor ránézel valakire, akit évekig szerettél, és rájössz, hogy mostmár egyáltalán nem is ismered. Már két külön világban éltek

– nyilatkozta Conan a dalról.

A dalhoz videó is forgott, melyben végig Conant láthatjuk, ahogy végigmegy a szóban forgó kapcsolaton: először az idilli részeket, majd pedig a viharos érzelmeket mutatja be.

Az énekes tavaly márciusban dobta piacra debütáló albumát Kid Krow címmel, a folytatás pedig már úton van, és valószínűleg még idén érkezik. A pletykák szerint a második lemez címe Words Apart lesz, melyen helyet kap majd az Astronomy, és a februárban megjelent Overdrive is.