A Maniac kistesójával kezdi az évet Conan Gray

Íme az Overdrive!

Megérkezett Conan Gray legújabb kislemeze, az Overdrive, mely egyben az énekes első idei megjelenése is. A fanok már hallhatták a dalt, ami egyébként eredetileg Conan debütáló albumán, a Kid Krow-n kapott volna helyet, hiszen még tavaly nyáron kiszivárgott, most azonban már hivatalosan is élvezhetjük. A szerzemény hangzásvilága abszolút az első nagyobb dobását, a Maniac-et idézi: pörgős, fülbemászó, és teljes mértékben slágergyanús. Bár a klip még várat magára, de egy dalszöveges videót azért kaptunk a kislemezhez:

Az énekes az első albumát csaknem napra pontosan 11 hónapja, tavaly március 20-án dobta piacra, ennek köszönhetően pedig 2020 egyik legsikeresebb új előadója lett. Azóta egy Lauv-val közös kollabbal örvendeztette meg a fanokat, és a Bershkával is összeállt egy kollekció erejéig. 

Conan a Kid Krow turnéjával több európai városba, köztük Bécsbe is ellátogatott volna tavaly, és jó hír, hogy a koncertsorozatot nem törölték, csak elnapolták. Igaz, még az új dátumok nem kerültek bejelentésre, de ha maradnak az eredeti helyszínek, élőben is láthatjuk az énekest a szomszédunknak, amint lehetséges lesz újra koncerteket tartani.