Guinness rekordot állított fel Dua Lipa!

Hivatalosan is elismerték Dua Lipa eredményét!

Sejteni lehetett, amikor a népszerű énekesnő, Dua Lipa Studio 2054 névre keresztelt online koncertjét néztük, hogy ez bizony maradandó élmény lehet. A fellépés, amit több százezer ember követett szinte egyidőben mindenidők legnézettebb koncertje lett.

A Guinness rekordot a napokban fogadták el és hitelesítették, ezzel pedig Lipa újra beírta nevét a történelemkönyvekbe – de minimum a rekordok könyvébe. 2020 november 27-én került megrendezésre a nagyszabású esemény, olyan vendégelőadókkal, mint Kylie Minouge, FKA Twigs, Elton John vagy The Blessed Madonna, és olyan slágerek csendültek fel, mint az akkor még bébicipőben toporzékoló Levitating, a Don’t Start Now vagy a Hallucinate.

Az eseményt több időzónában lehetett követni, különböző időpontokban, valamint a koncert premierje után még néhány napig meg lehetett tekinteni, ezzel is növelve az eladásokat. A Future Nostalgia c. lemezét támogató online zenés rendezvényre 284 ezer jegy kelt el, ezzel pedig a legtöbb jegyet online koncertre eladó női előadóként tartják számon Duát.

Az énekesnő a tervek szerint élőben is bemutatja tudását és Európát minden bizonnyal végigturnézza 2021 szeptemberében, viszont bécsi koncertje elmarad, amiről a jegytulajdonosokat már értesítették és jegyük árának egy részét vissza is utalták arra a számlára, amelyről a tranzakció végbement.

forrás