Könnyfakasztó balladával jelentkezik Billie Eilish

Billie Eilish számára az első áttörést az ocean eyes hozta 2016-ban. Azóta pedig megállíthatatlan: a 19 éves énekesnő sorra dönti a rekordokat, főleg miután két éve megjelent első lemeze, a WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?Ő a legfiatalabb előadó, aki a Grammy összes fontosabb kategóriájában jelölést, majd díjat is kapott. A Legjobb új előadó, Az év albuma, Az év dala (bad guy), Az év felvétele és A legjobb pop album kategóriákért járó szobrocskát is hazavihette 2020-ban.

2021-ben pedig mindezek mellé megkapta Az év felvételéért (everything i wanted) járó Grammyt, illetve a No Time To Die is díjat ért a saját kategóriájában – azt pedig mondanunk sem kell, hogy a Bond-filmek történetében sem volt nála fiatalabb, aki főcímzenét írt és énekelt volna. A díjátadó után egyébként kiderült, hogy az énekesnő végig parókát viselt: megvált a védjegyének számító zöldes árnyalattól, és szőkére festette a haját.

Ez a változás pedig csak egyet jelenthetett: érkezik az új lemez és az új korszak is. A bejelentés pedig egy rövid várakozás után a héten meg is érkezett. Július 30-án Happier Than Ever címmel robbantja be az énekesnő második nagylemezét, annak előfutára, a Your Power pedig biztosan könnyeket csal az ember szemébe. Eilish úgy tűnik lecserélte a pókokat erre az érára kígyóra. Csekkoljátok a videót is hozzá!