© RYAN PFLUGER

A Netflix új kémdrámájában kapott főszerepet Noah Centineo

Újabb Netflix alkotásban kapott főszerepet a színész.

Hamarosan új oldalát ismerhetjük meg Noah Centineonak, ugyanis a Deadline információi szerint ismét főszerepet kapott egy Netflix alkotásban, méghozzá egy sorozatban, ám ezúttal nem egy tőle megszokott karaktert fog alakítani. A színészt ugyanis egy kémdrámában láthatjuk viszont, melyben egy ügyvédet személyesít majd meg, aki épp akkor kezdett a CIA-nál.

A történet szerint Noah karaktere hamar veszélyes, nemzetközi politikai erők kereszttüzében találja magát, mikor is egy volt ügynök azzal fenyegeti meg a CIA-t, hogy nyilvánosságra hozza a velük való kapcsolatának részleteit, hacsak nem mentik fel egy komoly bűntény alól, amit elkövetett.

Kezdő ügyvédet alakít majd a színész.

A Netflix kezdésnek 8 részt rendelt be a sorozatból, egy epizód pedig egy órás lesz. A munkacím nem más, mint Graymail, ami tulajdonképpen azt a fajta zsarolást jelenti, amit már fentebb említettünk, de ez a cím még változhat. Arról egyelőre nincs hír, mikor kezdik meg a forgatást, és mikorra tervezik a premiert.

Noah-t egyébként jövő júliusban Dwayne Johnson mellett láthatjuk a mozivásznon a Black Adam című filmben, A fiúknak – Örökkön örökké, a filmsorozat harmadik és egyben utolsó része, mely az áttörő sikert meghozta neki, idén február óta elérhető a Netflixen.