Befejeződött a You (Te) 3. évadának forgatása!

Még idén érkeznek az új részek.

Már nem kell sokat várnunk, hogy élvezhessük a You (Te) új részeit, ugyanis a Netflix sikersorozatának az egyik készítője elárulta, hogy a forgatás hivatalosan is befejeződött. Sera Gamble a Twitter oldalára posztolta a jó hírt, és pár részletet is megosztott a követőivel, például, hogy a munkálatok 77 napig tartottak, melynek leforgása alatt nem kevesebb, mint 32 ezer Covid tesztet végeztek el, és ezek közül egy sem lett pozitív.

A producer hozzátette, hogy roppant büszke az egész csapatra, és reméli, tetszeni fog a nézőknek az új évad. Hogy pontosan mikortól lesz nézhető, arról egyelőre nincs hír, de az már biztos, hogy még idén belevethetjük magunkat az újabb 10 részbe.

A sztoriról még nem sok infó látott napvilágot, csupán annyi biztos, hogy ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt: Love várandós a Joe-val közös gyermekükkel az új, kertvárosi otthonukban.

A már jól ismert szereplők, így a Joe-t megformáló Penn Badgley, vagy a Love-ot alakító Victoria Pedretti mellé új karakterek is érkeznek, így feltűnik majd a képernyőn többek között a Transformers és a Péntek 13 sztárja Travis Van Winkle, a Miután filmekből ismert Dylan Arnold, és a Sabrina hátborzongató kalandjai Prudence-e, Tati Gabrielle is.

A sorozat harmadik évada idén év végén érkezik a Netflixre.