Érkezik a Ginny és Georgia második évada!

Nem meglepő, hiszen extrém számokat hozott a streaming szolgáltatónak.

Úgy tűnik, a Netflix új dobása, a Ginny & Georgia még akkor is bejött a nézőknek, ha csúnyán odaszóltak napjaink egyik legnagyobb popikonjának, Taylor Swiftnek, amit az énekesnő sem hagyott szó nélkül, de szerencsére hamar csillapodtak a kedélyek.

Annyi biztos, hogy a nézők imádták a sorozatot: több, mint 52 millió háztartás nézett meg belőle legalább 2 percet a debütálásától számított első 28 napban. Alig két hónapja érkezett meg a platformra a dráma-vígjáték, ami egy nem szokványos anya-lánya történetet mesél el, így lehet meglepő, hogy azonnal kértek is még belőle a fejesek.

A készítők elárulták, hogy az új etap 10, egyórás részből fog állni. Vajon meg tudja majd ugrani az első évad sikereit? Hiszen 46 országban került első helyre a Netflix legnépszerűbb tartalmai listán, míg 87-ben a Top 10-re került „csak” fel.

Nagyon hálásak vagyunk a sorozat fogadtatásáért és nagyon köszönjünk Brianne-nek és Toninak, akik ilyen magasra tették a lécet. Alig várjuk, hogy visszatérjünk Wellsbury-be a második évadra.