Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!
© Sajtóklub - RTL Klub

Egy luxusfeleség lánya és Gáspár Evelin is a Survivorben!

Már zajlik Dominikán a Survivor legújabb évadának forgatása.

Az embert próbáló viadalon a civil versenyzők híreségekkel mérik össze kitartásukat, rátermettségüket, fizikai és mentális felkészültségüket. Most pedig kiderül, hogy kik alkotják a celebek csapatát.

Világszerte az egyik legkeményebb realitynek tartott Survivor szériákban már bevett szokás, a celeb versenyzők részvétele. Itthon a népszerű túlélőshownak ez az első évada, amelyben hírességek teszik próbára  fizikai és mentális tűrőképességüket.

A Survivor (gyártó: Paprika Studios) Dominika csodás helyszínein zajló, embert próbáló kihívásainak olyan hírességek vágtak neki, mint Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alexandra a Barátok közt színésznője, Kabát Péter sportkoordinátor, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick énekes-dalszerző, Filipánics Bálint az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja, Széphalmi Júlia táncművész, aki a Nyerő Párosból is ismert, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint Gáspár Evelin influenszer.

Nincs kivételezés, nincs egyéni bánásmód, a hírnév itt mit sem számít. Mindegy, hogy civil, vagy celeb, a kérdés, hogy ki az igazi túlélő.