Ki nem találod kiről fog szólni a Miután filmek következő része!

Két új résszel gyarapodott, a már amúgy is giga-franchise.

Alig egy hónappal ezelőtt érkezett meg a Miután világ harmadik részének magyar előzetese, a Miután elbuktunk a széria eddigi legszaftosabbjának ígérkezik, ezt pedig a hozzá készült magyar nyelvű poszter is alátámasztja. De amíg várakozunk, csekkoljátok ezt a menő Miután könyvcsomagot, melyet most 28% kedvezménnyel szerezhettek meg a GABO Kiadótól!

Sajnos arról még nincs hír, mikor nyithatnak újra a mozik, így azt sem tudjuk pontosan, mikor mutatják be itthon a részt, de addig is nézzünk meg egy posztert is hozzá.

Most viszont a Teen Vogue-nak újabb infókat árultak el a készítők – mégpedig azt, hogy még két filmre biztosan számíthatunk, amiknek forgatásába még bele sem kezdtek. Ugye azt tudjuk, hogy a Miután boldogok leszünk már elkészült és az utolsó simításokat hajtják rajta végre, de akkor miről is beszél a készítő, Castille Landon?

Arról a fantasztikus hírről, hogy az univerzum kap egy előzmény részt Before címmel, ami Hardin életére és narratívájára fog koncentrálni, de ha ez nem lenne elég, egy új-generációs folytatás is tervben van.

A Miután világ csak gyarapszik és gyarapszik. Hardin sok dolgon ment keresztül élete során, legyen az családi vagy párkapcsolati téma. Most még többet fogunk látni abból, mi is formálta ilyenné, mielőtt találkozott volna Tessával.

Annyi viszont biztos, hogy ebben az előzményrészben nem Hero-Fiennes Tiffin hozza majd a képernyőkre Hardint, hiszen egy fiatalabb énjét fogja bemutatni a rész.

És, hogy mi lesz ez az új generáció? Természetesen Tessa és Hardin gyermekei! Emery, Auden és unokatestvérük, Addy kalandjait követhetjük majd, de Josephine Langford és Hero nem térnek vissza ezekbe a részekbe sem.