Szerelem és szönyek: Dylan O’Brien új filmje már elérhető a Netflixen

Április 14-e óta hazánkban is nézhető a Teen Wolf sztárjának új alkotása.

Ha egy tökéletes, poszt-apokaliptikus szerelmi vígjátékra vágysz, akkor a Teen Wolf sztárjának, Dylan O’Briennek új, egészestés filmje, a Szerelem és szörnyek csak rád vár!

Már hónapok óta rebesgetik, hogy a várva-várt Szerelem és szörnyek c. filmet hazánkban is bemutatja a streaming-óriás, a Netflix, ezt pedig pár nappal ezelőtt meg is tette. Eredetileg 2021 februárjában mozis megjelenést terveztek volna neki, viszont a koronavírus járvány természetesen ezt is keresztbehúzta, így 2020-ban amikor volt rá lehetőség az Egyesült Államokban néhány helyen bemutatták az alkotást, majd úgy döntöttek, az lesz a legjobb megoldás, ha világszinten bemutatják a filmet, de nem várnak arra, hogy megnyissanak a mozik tömegesen, hanem felpakolják a Netflixre. Egyébként 2012 óta dolgoznak a filmen, szóval nem csoda, hogy be szerették volna már mutatni.

De miről is szól?

Hét évvel egy szörny apokalipszis után Joel Dawson (Dylan O’Brien) az emberiség megmaradt egy részével közösen a föld mélyén él, amióta a szörnyek elfoglalták a világot. Miután Joelnek sikerül rádión elérnie középiskolai barátnőjét Aimee-t (Jessica Henwick), aki most majdnem 130 kilométerre egy vízparti kolóniával lakik hasonló körülmények között, Joel újra érzéseket kezd táplálni a lány iránt. A srácnak viszont egyértelművé válik, hogy a föld alatt számára már nincs semmi érdemleges, ezért minden épeszű gondolattal szembe megy és vakmerően elindul a lányhoz, hiába állja útját mindenféle furcsaság.

A szereplőgárda egy része ismerős lehet, hiszen Dylan O’Brien a sokszor emlegetett Teen Wolf – Farkasbőrben c. sorozatban szerepelt, a női főszereplő, Jessica Henwick a Trónok harcában, míg Michael Rooker a The Walking Deadben volt látható.