Vígjáték-thrillerben tűnik fel Sabrina Carpenter!

Készülőben van Sabrina legújabb filmje.

Ismét a képernyőn láthatjuk Sabrina Carpentert, méghozzá nem is akármilyen alkotásban. A Deadline erősítette meg, hogy a színésznő egy Emergency című filmben kapott szerepet, mely műfaját tekintve vígjáték és thriller is egyben, és egy 2017-es, díjnyertes rövidfilmen alapszik. Sabrina mellett RJ Cylert, Donald Elise Watkinst, és Sebastian Chacont is feltűnnek benne.

A sztori egy csapat színesbőrű egyetemista köré épül, akik épp egy bulira készülődnek, amikor egy furcsa vészhelyzetbe botlanak, és azon kezdenek lamentálni, vajon bevonják-e a rendőrséget, vagy sem.

Sabrina karaktere részegen és teljes pánikban keresi majd eltűnt testvérét.

A történet szerint ugyanis Sean (RJ Cyler) éppen bulizni indulna a legjobb barátjával, Kunle-vel (Donald Elise Watkins) és a szobatársával, Carlos-szal (Sebastian Chacon), csakhogy amikor megérkeznek a lakásukra, egy ismeretlen, kábult fehér lányt találnak ott. Kunle szerint hívni kéne a rendőrséget, ám Sean ezt igencsak ellenzi, mondván, külső szemlélőként hogy néz ki a szituáció. Így tehát nem szólnak nekik, helyette beteszik a lányt Sean kocsijába azzal a céllal, hogy biztonságos helyre vigyék.

Csakhogy Emma testvére, Maddy (Sabrina Carpenter) észreveszi, hogy a lány lelépett a buliból, ahol együtt voltak, ezért keresni kezdi totál részegen és teljes pánikban Emma telefonjának helymeghatározását használva. Innentől kezdve természetesen elszabadul a pokol, és kaotikus, szórakoztató, ám mégis feszültségekkel teli történetnek lehetünk szemtanúi.

A filmet Carey Williams rendezi, az írója pedig KD Dávila. A forgatás már megkezdődött, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert.