Kemény társadalomkritikával jelentkezik MARINA

Senkit nem kímél MARINA!

2019-ben jelent meg MARINA legutóbbi, kétrészes Love + Fear című lemeze, mely az énekes-dalszerző kommerszebb oldalát mutatta meg, de még akkor is hasonlóan mély mondanivaló rendelkeztek szövegei – most viszont a hangzást is ehhez társítja.

Új lemeze, az Ancient Dreams in a Modern Land június 11-én érkezik majd, a látványvilágot és mondanivalóját már most a 2015-ös Froot korszakához hasonlítják, mely talán az egyik legelismertebb erája volt az énekesnőnek. Ezzel a lemezzel két alkalommal is járt hazánkban: egyszer a Sziget Fesztiválon izzította meg a közösséget a hőségben, egyszer pedig az Akvárium színpadát kapta szét egy klubkoncert keretein belül.

A korong vezető kislemeze, a Man’s World a kissebségi csoportok tagjaiért szólal fel, illetve a fő kérdésköre és egyben tematikája is a férfiak által irányított világ, melyben nem szeretne többet élni és a rendszert gyökeresen meg kéne változtatni. Hasonló gondolatokat fogalmaz meg legújabb, Purge the Poison c. dalában is, melyben arról elmélkedik, hogy a világ jelenlegi formájában megszűnik létezni, és a női uralom ideje jön el a jövőben.

All my friends are witches and we live in Hollywood
Mystical bitches, making our own sisterhood
While society is falling, we are quietly reforming
Protecting the planet, healing our own damage

Persze az új videóval együtt megkaptuk a lemez borítóját is, sőt, ha ez nem lenne elég, a dallistát is elolvashatjuk, viszont most a kicsit is becsülni kell: mindössze 10 dal kap helyet az énekesnő ötödik lemezén.

  1. Ancient Dreams In A Modern Land
  2. Venus Fly Trap
  3. Man’s World
  4. Purge The Poison
  5. Highly Emotional People
  6. New America
  7. Pandora’s Box
  8. I Love You But I Love Me More
  9. Flowers
  10. Goodbye