© Ashley Osborn

Pár hét és jön az új Twenty One Pilots lemez

Nincs messze a srácok 6. lemeze!

Több hete várunk és találgatunk, vajon mi fog kisülni a Twenty One Pilots srácok titokzatos posztjaiból közösségi média fiókjaikon. De mostmár tudjuk: érkezik vadonatúj lemezük és ha ez nem lenne elég, egy online koncertet is tartanak majd a megjelenés napján.

A 2018-as Trench c. lemezüket nehéz lesz felülmúlni, de a srácok minden erejükkel ezen dolgoztak az elmúlt majd’ 3 évben. A Scaled and Icy c. korong május 21-én érkezik majd, az előfutára a Shy Away pedig már most elérhető. Óriási fordulatot vettek a fiúk vizuális anyagai, sokkal színesebbek és élénkebbek, mint előző korszakjukban.

A 11 dalos lemez május 21-én érkezik, és mint említettük, egy online, streamelt koncert támogatja majd, egyből a megjelenés napján. A TOP weboldalán bővebb információkat is találhattok az „online-élményként” aposztrofált, 6 hetes sorozatról, ahol exkluzív merch termékeket és soha nem látott kontetet láthattok majd a duótól. 20 dollár, azaz körülbelül 6 ezer forint az egész, így úgy is nézhetjük, hogy heti egy ezresbe fáj egy kis plusz.

A lemez dallistája:
  1. Good Day
  2. Choker
  3. Shy Away
  4. The Outside
  5. Saturday
  6. Never Take It
  7. Mulberry Street
  8. Formidable
  9. Bounce Man
  10. No Chances
  11. Redecorate