Üdv Doja Cat saját bolygóján, a Planet Her-ön

Izgalmas koncepcióval jön a rapper-énekes.

A 2021-es Grammy díjátadó egyik legnagyobb vesztese pont 2020 egyik legnagyobb felfedezettje és egyik legnagyobb száma, Doja Cat volt, akinek egyetlen jelölését sem sikerült díjra váltania, pedig olyan anyagokkal versenyzett, mint a Say So.

Idén viszont érkezik izgalmas, valószínűleg koncepció-albuma, a Planet Her, melyen olyan előadók kapnak majd helyet, mint Ariana Grande, Saweetie, vagy Megan Thee Stallion, de a ma megjelent kollaborációja az rnb hercegnővel, SZA-val is rajta lesz majd a korongon. A Kiss Me More a rapper-énekes nagy visszatérése és az biztos, hogy nem hagy minket unatkozni. Még márciusban készített SZA interjút vele, ahol elmondta, olyan emberekkel készített dalt harmadik lemezére, akiket maximálisan tisztel és odavan értük.

Olyan emberek vannak a lemezemen, akikre felnézek és nagyon izgatott vagyok, hogy rajta vannak a korongon, nekem ez egyfajta beteljesülés, mondhatni

– mondta Doja az énekesnőnek.

A kollaboráció igen fülledtre és szexire sikeredett, emellett viszont Doja hangjában hallani az érzelmeket és a csalódottságot. Természetesen a hangzásvilág mámorító, és nem maradnak el sem a harmonizálások Doja vokáljaival, de a rapper énjét is megvillantja a rekedtes hangszínével.

A lemezről egyelőre sok információnk nincs, viszont az biztos, hogy már nagyon közel van a korong és a bejelentés is. Doja állítása szerint mindenféle pop-rap stílust keverni fog rajta, így igazán színes anyagra számíthatunk majd.