Dráma! A Jedward ikrek szerint a One Direction és a Little Mix is rabszolgák voltak

Sokkoló kijelentéseket tett a két énekes, Louis reagált is rájuk!

A Jedward ikreknek megvan a véleményük Simon Cowell-ről illetve a brit X Factorról, és ezt nem is rejtették véka alá! A két ír énekes Twitteren osztotta meg gondolatait a nagyvilággal, és többek között a műsor két leghíresebb versenyzőit, a Little Mixet és One Directiont is megemlítették.

A srácok maguk is az X Factorban kezdték a karrierjüket 2009-ben, és a hatodik helyen végeztek, azonban ha azt gondolnánk, hogy szép emlékeket őriznek erről az időszakról, nagyot tévednénk! Állításuk szerint a műsor minden egyes versenyzője rabszolgaként van kezelve, és egy forintot sem kapnak cserébe, míg a készítők milliókat kaszálnak rajtuk.

Azt bánjuk a legjobban egész életünk során, hogy nem küldtük el az X Factor zsűrijét a p*csába

– kezdték a srácok.
A Jedward ikrek a 2009-es X Factorban tűntek fel.

Az ikrek állítják, hogy a zsűritagok abszolút nem foglalkoznak a mentoráltjaikkal, csupán a gázsijuk érdekli őket. Simon Cowell-ről, a show megálmodójáról sincsenek túl jó véleménnyel, sőt, szerintük egyenesen azt hiszi magáról, hogy ő a zeneipar maffiavezére.

A műsor két leghíresebb versenyzőit, a One Directiont és a Little Mixet hozták példának, akikkel együtt mindhármuk karrierjét évekig Simon kiadója, a Syco egyengette.

A 1D és a Little Mix jogilag totál át lettek b*szva szerződések által, ezért ők nem beszélhetnek erről, mi viszont fogunk! Az előző menedzsmentjük az életük minden apró részletét irányította, a kapcsolataiktól kezdve a mindennapjaikig.

Mi több, azt állítják, hogy megvan nekik a One Direction szerződése is, mert véletlenül nekik küldték el, mikor ugyanaz volt a menedzsmentjük és a könyvelőik. Ezt nem tervezik megosztani a nagyvilággal, ugyanis tudják, hogy akkor biztosan bíróságon végződne az ügy, de támogatásukat fejezték ki a bandatagok iránt.

Hosszú évek óta tisztában vagyunk azzal, milyen helyzetbe kerültetek. Niall! Liam! Louis! Zayn! Harry! Ti mind túlélők vagytok!

Az egyik bandatag, Louis reagált is az állításokra privát üzenetben, amit a srácok aztán nyilvánosan is megosztottak, de valószínűleg nem azt a választ kapták, amire számítottak.

Srácok, nektek elgurult a gyógyszeretek, vagy csak be vagytok szívva

– írta az énekes.

Ennek ellenére az ikrek kitartanak amellett, hogy igazat mondanak, és azért szólaltak fel, hogy más előadóknak is segítsenek vele. Állítják, hogy teljesen korrupt a zeneipar, és a fejeseket nem érdekli semmi a pénzen kívül, még maga az előadó sem.

Olyan példákat hoztak erre, mint a turnézás: szerintük egy koncertkörút végére már az összeomlás szélén állnak az előadók, és azért küzdenek sokan depresszióval és étkezési zavarokkal a szakmában, mert senki nem törődik a mentális egészségükkel.

Mikor pedig valaki próbál ellenállni, állításuk szerint egyszerűen csak lerombolják a karrierjét a média által, és már jöhet is a következő áldozat.

A testőröket azért veszik fel, hogy jelentsenek az előadókról a menedzsmentnek, mint egy bébiszitter, és totál elveszik a szabadságukat ezzel.

Lehetséges, hogy Demi Lovatora is utalást tettek az ikrek, bár őt nem nevezték nevén. Elmondásuk szerint megpróbálják elválasztani az előadókat a családjuktól, és hamis barátoktól teszik őket függővé, akik abszolút nem törődnek velük.

Az emberek nem adagolják csak úgy túl magukat… ez csak a fedősztori. Az ágyba, vagy a kádba teszik őket, mielőtt hívnák a mentőket.

A titoktartási nyilatkozatokra is kitértek, melyek szerintük sokkal elterjedtebbek a zeneiparban, mint gondolnánk, és emiatt nem szólalnak fel többen.

Ettől függetlenül ők kiállnak a sokkoló és meghökkentő kijelentéseik mellett, még akkor is, ha tudják, hogy következményeik lehetnek.

Várjuk, hogy az ügyvédek fenyegetőzni kezdjenek, de az igazságot nem hallgattathatják el

– zárták a tweet-sorozatukat.