Zendaya lesz Lola nyuszi az új Space Jam filmben

Zendaya hangján szólal majd meg Lola nyuszi.

Idén júliusban érkezik az 1996-os Space Jam – Zűr az űrben című klasszikus folytatása, a Space Jam: Egy új örökség, melynek Zendaya is részese lesz. Az Eufória sztárja Tapsi Hapsi barátnője, Lola nyuszi hangját fogja kölcsönözni a filmben, aki jópár változáson is átesik az első részhez képest. A rendező, Malcolm D. Lee az EW-nek elárulta, hogy egy sokkalta komplexebb karaktert faragtak a nyusziból, ennek köszönhetően pedig jóval nagyobb szerepe is lesz.

Már az első előzetes is megérkezett az ikonikus alkotás várva várt folytatásához, melyben a főszerepet a profi kosaras LeBron James kapta.

A történet szerint az NBA legenda James fia, Dom (Cedric Joe) arról álmodozik, hogy egy nap videojáték-fejlesztő lesz, ám mégis a technológia babrál ki vele, és édesapjával. A kisfiú ugyanis egy bajkeverő algoritmusnak, nevezetesen a Al-G Rhythm-nek (Don Cheadle) köszönhetően egy virtuális valóságban találja magát, ahonnan a világhírű kosaras csak úgy szabadíthatja ki, ha győzelmet arat egy kosármeccsen.

Hogy kikből áll a csapata? A jól ismert, rosszcsont rajzfilmfigurákból: Tapsi Hapsi, Lola nyuszi, Cucu malac, Dodó kacsa, és a többiek. És hogy kik ellen kell játszaniuk? Nem lesz könnyű dolguk, ugyanis a gonosz algoritmus digitalizált bajnokaival állnak szemben, így tutira egy rázós menetnek lehetünk szemtanúi a nyáron.

A film a tervek szerint július 16-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban, így a hazai premier is akkortájt várható.