© Erica Hernandez

Vajon megugorja a Drivers License sikerét Olivia Rodrigo?

Íme a Deja Vu!

A debütáló dala, a Drivers License elsöprő sikere után megérkezett Olivia Rodrigo második kislemeze, a Deja Vu! A szerzemény az elődjéhez hasonlóan egy fájdalmas szakítást dolgoz fel, ahol a másik fél már továbblépett, ezt pedig a hozzá készült klip is tökéletesen tükrözi – vajon ez is robban majd akkorát, mint a Drivers License?

Borzasztó érzés, mikor egy szakításon mész keresztül, és látod, hogy a másik fél éli tovább az életét az új párjával, és azokat a dolgokat csinálják, amit előtte veled. Valószínűleg ezt mindenki át tudja érezni

– mesélte a Rolling Stone-nak.

A dalt még tavaly ősszel, egy nap alatt írta Olivia, nagyjából egy hónappal a Drivers License elkészülte után, azóta pedig a zenei alappal kísérletezett, hogy tökéletes legyen. Bár a debütáló kislemez után most ismét egy balladát kaptunk, az énekesnő elárulta, hogy nagyon szeretne egy vérbeli, pörgős popdalt is írni.

Lehetséges, hogy erre már nem is kell sokat várni, hiszen nagyjából másfél hónap múlva, május 21-én érkezik Olivia debütáló albuma, melyen 11 dal kap majd helyet. Ezeken kívül egyelőre semmit nem tudni a korongról, de abban szinte teljesen biztosak lehetünk, hogy nagyot fog szólni.