5 év után tért vissza Foxes

7 dalos EP-vel jelentkezik az énekesnő!

Valószínűleg Foxes neve nem lehet ismeretlen, hiszen ha nem lenne elég, hogy 2012-ben minden slágerlistát uralt Zeddel közös Clarity c. dalukkal, 2015-ben a Sziget Fesztivál vendége is volt, ahol közvetlenül kolléganője, Paloma Faith előtt lépett színpadra az A38 sátorban.

Most pedig úgy érezte, pont itt az ideje a grandiózus visszatérésre, viszont nem régi csapatával és kiadójával teszi ezt, hanem pont olyan independent előadóként, mint amilyen Iggy Azalea, Lauv vagy Kim Petras.

A Friends In The Corner EP hangzása sokkal felnőttesebb, a szeleburdi kislányból pedig érett nőként köszön vissza az a hang, ami egyszer mindannyiunk fülében ott szólt konstans. Az igazán színes anyag pedig előfutára az énekesnő harmadik nagylemezének is, mely elmondása szerint még idén érkezik. Az anyag érdekessége, hogy balladák ékelődtek a slágergyanús, illetve pörgősebb trackek közé, így biztosan nem unatkozunk abban a bő 25 percben, amíg az énekesnővel töltjük az időt.

Ezeknek a daloknak annyira különleges vibeja van, és együtt kell alkotniuk egy anyagot. Úgy éreztem, muszáj vagyok egy középlemezbe összerakni ezeket, mielőtt belevágnánk az album promótálásába is, mely még idén érkezik.