Ajánló: mit nézz a Netflixen a hosszú hétévégén?

A Baker Street-i vagányok (The Irregulars)

Nem mindennapi köntösben tálalják elénk a Scherlock és Watson történetet A Baker Street-i vagányokban. Az utca nevelte fiatalok járnak utána természetfeletti bűnténysorozatoknak, akiket nem más, mint Dr. Watson és az extrán titokzatos Scherlock Holmes bízik meg – utóbbi viszont erősen drogfüggő és arcát sem láthatjuk. Mindez pedig a viktoriánus Londonban kel életre.

tovább »
Életem nyara (A Week Away)

Ha láttad, és lekötött a Dirty Dancing – Piszkos tánc című ikonikus zenés vígjáték, akkor az Életem nyara mindenképp neked való. Will Hawkinst választás elé állítják: vagy bevonul a börtönbe, vagy részt vesz egy kereszténytáborban, amit természetesen ki nem állhat. Ezt kizárólag egy lány teheti szebbé, na meg persze egy kis zene és tánc!

tovább »
Ki ölte meg Sarát? (Who Killed Sara?)

Túl egyszerű lenne az élet, ha erre a kérdésre egyből választ kapnánk, nem? A sorozat egy olyan főhőst követ, aki frissen szabadult a börtönből és akit saját húga, Sara megöléséért ítéltek el. De Álex tudja, ki ölte meg testvérét, csak nem mondja el nekünk hanem inkább mesteri bosszút forral és hagyja, hogy a visszavágó kicsinálja a bűnösöket.

tovább »
Ginny és Georgia (Ginny and Georgia)

Ki tudja mi rejtőzik a látszólag tökéletes és makulátlan felszín alatt, pláne ha embertársainkról beszélünk. De a tökéletesség, mint tudjuk mindig is csúnya titkokat rejt maga alatt. Az elvált, 30-as éveiben járó nő fogja gyermekeit és egy már-már „tökéletes” környékre költöznek, majd szépen lassan kiderül, hogy ez csak a felszín – pont ugyanolyan problémáik vannak, mint az ott lakók nagy részének. Ha tetszett a Született feleségek, vagy Szívek szállodája, most itt az esély, hogy újraéld az emlékeket – csak fiatalabb köntösben.

tovább »
Kamrák (Chambers)

A szívátültetés nem egyszerű, pláne nem Becky számára, akinek igaz, ezzel megmentették életét, de az biztos, hogy megkönnyíteni nem könnyítették meg. A lány az idő elteltével azt érzékeli, hogy kezd elmerülni a donor rejtélyeiben és sötétségében, sőt látja és észlel néhány dolgot. A donor édesanyja pedig meg van győződve róla, hogy lány így tért vissza hozzá. Ki ne őrülne bele ebbe a helyzetbe?

tovább »
Végtelen matrjoska (Russian Doll)

Az ember csak egyszer 36 éves… várjunk csak! Nadia újra és újra meghal, majd újra megéli születésnapját, mintha egy végtelen spirálba csöppent volna. De hogy szabadulhat? Mi történik a főhősünkkel? Ő az egyetlen ilyen ember? A második évadot a cikk megírásának pillanatában is forgatták New York-ban.

tovább »
Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok (Firefly Lane)

A több évtizedes barátság többet ér minden szónál és minden utolsó fillérnél is, erről pedig Tully és Kate tudna a legtöbbet mesélni. A több idősíkban játszódó cselekményen már csak a karakterek néha vidámsága, néha szerencsétlensége dob

tovább »
Túl a vörös kanapén (Sky Rojo)

A nagy pénzrablás készítői most nem azt kérik tőlünk, hogy néhány, igazából szerethető bűnözőért izguljunk, hanem 3 prostituált próbálja belopni magát szívünkbe. A lányok, akiket a sorozat bemutat, néhány azoknak, akik emberkereskedelem áldozatai lettek vagy a szegénység elől menekültek, most viszont stricijeik és az ő embereik elől menekülnek.

tovább »
Veszélyes hazugságok (Dangerous Lies)

Hatalmas birtok, óriási ház, na meg egy köteg pénz, de kit boldogítana ez, ha ezzel karöltve jön a baj is? A fiatal Katie lett az általa ápolt idős úr örököse, aki hamar a pokolban találja magát. Cselszövések, hazugságok és a bizalom hiánya szövi át a majdnem másfél órás játékidőt, amiben főhősünknek mindenkit és minden tettet meg kell kérdőjeleznie – még szeretteiéit is.

tovább »
Cseles csajok (Good Girls)

Három külvárosi anya, akik mindent megtesznek azért, hogy megadják maguknak, na meg persze családjuknak is az anyagi biztonságot. Az amúgy is szoros kötelék köztük még szorosabbra fűződik, miután kirabolják egyikük munkahelyét, csak épp elég készpénz reményében, de sokkal mélyebbre kerültek ezzel az akcióval, mint amire számítottak – és ez még csak a kezdet (és a felszín).

tovább »
Sötét árvák (Orphan Black)

Mit tud szólni az ember ahhoz, ha látja, ahogy öngyilkos lesz saját maga? Sarah pedig mit sem sejt, amikor elkezd áskálódni a nő után… arra pedig ő sem számít, hogy klónokkal és tömérdek mennyiségű hazugsággal és teherrel lesz dolga. A főszereplőt alakító Tatiana Maslany a főbb hat szereplőt hozza képernyőre a többi klónjával egyetemben, akik csak néhány másodpercet láthatóak a képernyőn.

tovább »