Letarolta a TikTokot a telepatía

A sikert a dal énekese is meglovagolja.

Szerencsésnek mondhatja magát az, aki az elmúlt hetekben nem botlott bele Kali Uchis dalába a TikTokon, ugyanis tele van vele az egész felület.

A platform ereje nem kérdés, erre többek között a friss Grammy-díjas Megan Thee Stallion és Doja Cat a legjobb példa, akiknek sikerült a világjárvány kellős közepén akkorát alkotnia, mint még azelőtt sose: valószínűleg a Say So-t és a Savage-et sem kell bemutatni és a hozzájuk készült koreográfiákról videót mutatni.

Most viszont Kali Uchis is egy sokkal szélesebb és színesebb közönséghez juttatta el telepatía c. dalát, mely a tavaly novemberben megjelent Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios) ∞ lemezen kapott helyet. Az énekes-dalszerző pedig csak úgy sziporkázik a reflektorfényben. Ha minden jól megy, a nyár első felének slágerét tudhatja magának, ugyanis tökéletesen illik a dalhoz egy-egy koktél és a perzselő napsütés.

A dalhoz készült videót maga az énekesnő jegyzi, a helyszín pedig szülővárosa, Pereira, mely Kolumbiában található.

A dal olyan természetesen született meg és azt szerettem volna ha a videó ezt az érzést adja át. Semmi csicsa, csak a szülőföldem, Kolumbia szépsége!