Klippremier: Follow The Flow – Régi mese

A Varázslatos Magyarország az ország ezreket megmozgató természetfotós pályázata, melyen a fotósok kilenc hónapon át tartó megmérettetésben versenyeznek a havi díjakért, majd a VM év végi dobogós helyezéseiért. 2020-ban készült el a pályázat első dala, a „Csak egy pillanat”, amit a Margaret Island-ból ismert Lábas Viki, Trokán Nóra, Puskás Peti és Búzás Bence adott elő. Ezúttal a Follow The Flow-ra esett a választás, ezért őket érte a megtiszteltetés, hogy elkészíthessék a természetfotó-pályázat és természetvédelmi programhoz tartozó 2021-es dalt, ami a „Régi mese” címet kapta.

Mindannyiunk számára fontos a természet, sok időt töltünk a szabadban. A Régi mesével szeretnénk kicsit mutatni abból, hogy milyen csodálatos helyek vesznek minket körül az országhatáron belül is, amiket érdemes látni, megörökíteni, és ezáltal védeni!

– Nyilatkozta a Follow The Flow facebook oldalukon, a klip bemutatásakor.

Nagymamáméknál van egy faliszőnyeg a kisszobában. Kicsiként az az alatti heverőn altatott el mindig. A szavaira megelevenedett minden fonál, a puszta érintésével átrendezte a szőnyeg teljes mintázatát. Aratni mentek a piros fonalak, a feketék meg főztek nekik ebédet, én pedig perceken belül az álmaimban folytattam az általa megkezdett történetet. Nekem tőle indul minden régi mese.. ❤️

– mesélte Szakács Gergő, a zenekar énekese.