Felrobbantja a TikTokot Addison Rae

Most a popipart is tervezi felforgatni.

Addison Rae neve ha mindennapi TikTok felhasználóként böngészel az interneten ismerős lehet, hiszen a celeb egyik napról a másikra robbantotta fel a platformot, a cikk megírásának időpontjában 78,8 millió követője volt és több, mint 5 milliárd kedvelést tudhat magáénak.

Most pedig a zeneiparba is tervez betörni, persze tánc tudását sem hagyta otthon ehhez. De vajon sikerül-e ténylegesen popsztárrá válnia, hiszen a debütáló anyag szinte minden esetben meghatározó. De egy ekkora közönséggel rendelkező celebritás mennyit tud profitálni abból, hogy majdnem százmilliós követőtáborral rendelkezik?

Az Obsessed című dala igazán szexi és pörgős lett, élőben pedig sokkal jobban átjön, mint maga a stúdióverzió. Az énekes-táncosnőt olyan előadók inspiráltak, mint Taylor Swift, karrierjét pedig tudatosan nem kezdte meg eddig, hiszen ki akarta találni, ki is ő az életben.

Meg akartam találni önmagam, mint előadó mielőtt kiadok bármit is a kezeim közül.

A jövőben pedig reméli, hogy az emberek ezt az oldalát is megismerik jobban s karrierje folyamatosan felfele fog ívelni.

Persze nem mehetünk el szó nélkül a dal első élő előadása mellett sem, sokan Britney Spears-hez hasonlították az előadót, főként nagyon extra mozgása, szexizése és tánclépései miatt. Addison még táncmozdulatokat is tanított Jimmy Fallonnak, nem csak előadott.