© YG Entertainment

Megdöntötte a Gangnam Style évtizedes rekordját a Blackpink Rosé-ja!

Szólóban is megállíthatatlan a Blackpink-lány!

A Blackpink tavalyi, első teljes albuma után most Rosé-é a főszerep az első szóló kislemezével. Az ausztrál-koreai énekesnő nemrég dobta piacra a két dalos minialbumát, amiről az On the Ground-hoz videó is készült – és nem meglepő módon azonnal rekordot is döntött, méghozzá nem is akármilyet.

Rosé a Korea JoongAng Daily beszámolója szerint a 24 óra alatt a legtöbb nézettséget elérő szóló K-pop videó rekordját döntötte meg a maga 41,6 milliós megtekintésével. Ezt eddig egy évtizeden át Psy tartotta a Gangnam Style klipjével, amit akkor ugyanennyi idő alatt 36 milliószor néztek meg. És ha ez még nem lenne elég, a Blackpink-tag első szóló kislemeze a Billboard mindkét globális slágerlistájának az élén debütált!


Az énekesnő jócskán kivette a részét a szóló projektje kreatív folyamatainak munkálataiból, hiszen a dalok megírásától át egészen a borító megtervezéséig, minden részletben ott van a keze munkája.

Rengeteget vártak erre a rajongóink, így azt szerettem volna, ha teljes mértékben elégedettek vele

– nyilatkozta egy sajtókonferencián a Korea Herald-nak.

A megjelenés óta pedig gőzerővel promózza az anyagot, és számos műsorban előadta már a dalokat: nemrég például Jimmy Fallonnál csendült fel az On the Ground, a Gone-t pedig egy csodaszép díszletben énekelte az M COUNTDOWN-ban.