Hihetetlen: 15 éves a Hannah Montana – így változtak kedvenceink az évek során

Napra pontosan 15 évvel ez előtt debütált a széria!

Egy generáció izgulta végig a 2006 és 2011 között futó Disney csatorna szériát, a Hannah Montanat, mely napra pontosan 15 évvel ez előtt indult el a tengerentúlon. A 4 évadot és az egy, egészestés mozifilmet megélt kreálmány fiatalok millióit kötötte a televízióképernyők elé, ezzel pedig a mindössze 12 éves Miley Cyrust világsztárrá avanzsálták.

De hol tartanak most a szereplők, így 15 év elteltével? Még mielőtt fejest ugranánk a jóba, nézzük meg közösen mind a négy évad intróját.

Miley Cyrus, mint Hannah Montana/Miley Stewart

Valószínűleg nem kell bemutatni Miley Cyrust, aki napjainkban is a világ egyik legnagyobb pop ikonja. Legutóbbi lemeze 2020 végén, Plastic Hearts címmel jelent meg. Az énekes-színésznő inkább zenei karrierjére koncentrál a sorozat óta.

Emily Osment, mint Lili Truscott/Lola Luftnagle

Emily Osment a sorozat után egy kisebb pihenőt vett, majd újult erővel tért vissza a filmvászonra, hol filmekben, például a 2011-es Kémkölykökben, hol pedig saját sorozatában a Young & Hungry-ban vagy az Almost Family-ben láthattuk. 2019-ben újra zenélni is elkezdett, ám levetkőzte az elektropop stílust, sőt még művésznevet is váltott, és Bluebiird néven folytatta.

Jason Earles, mint Jackson Stewart

Jason a sorozat után szinte egyből egy újabb Disney produkcióba, a Harcra felbe szállt be és azóta is színészi karrierjét egyengeti olyan sorozatokban, mint a Mood Swings vagy a Dobd be magad!

Billy Ray Cyrus, mint Robby Ray Stewart

Miley édesapja, Billy Ray Cyrus végig kitartott lánya mellett, és egészen aktív is maradt, bár akkor kerülhetett újra szemünk elé, amikor Lil Nas X-szel elkészítette az Old Town Road-ot.

Mitchel Musso, mint Oliver Oken/Mike Stanley

Musso a Király páros c. Disney sorozatba ugrott egyből a Hannah Montanaból, majd kisseb szerepek után eltűnt a reflektorfény elől és drogproblémákkal küzdött. Szerencsére 2020-ban és 2021-ben egyre aktívabb volt Instagram oldalán is.

Moises Arias, mint Rico

A színész egyáltalán nem pihen: azóta is folyamatosan kisebb szerepekben láthatjuk filmekben és sorozatokban egyaránt, de ezek sokszor olyan kicsik, hogy fel sem tűnik számunkra, hogy Rico köszön vissza a tévéből.

Cody Linley, mint Leslie „Jake” Ryan

Cody Linley, aki igaz, csak 12 részen át volt velünk, de annál inkább meghatározó szereplője volt a szériának. Hasonlóan, mint Moises, őt sem láthatjuk túl gyakran.

Tammin Sursok, mint Siena

Ó, ha nézted a Pretty Little Liars-t, akkor ő bizony ismerős lehet! Amíg a Disney sorozatában Jackson barátnőjét alakította a negyedik évadban, addig a Pretty Little Liars-ben Jenna szerepét kapta meg.