Brutálisan őszinte vallomást tesz Demi Lovato

Már elérhető az énekesnő dokumentumsorozata.

Megérkezett YouTube-ra Demi Lovato négy részes dokumentumsorozata, a Dancing with the Devil, és az énekesnő sokkoló részletességgel és őszinteséggel mesél benne az elmúlt évek küzdelmeiről. Az étkezési zavarától kezdve, a 2018-as, kis híján halálos túladagolásán át, egészen a nemi erőszakig, amit azon a bizonyos éjszakán élt át, semmit sem leplez tovább, és saját maga meséli el a történetét.

Demi mellett a családja, a csapata, és a közeli barátai is megszólalnak az alkotásban, és egyesével elmesélik, ők személyesen miként látták, és hogyan élték meg a történteket.

A felvételek egy része 3 évvel ezelőttről, a Tell Me You Love Me turnéról származik, ugyanis eredeti tervek szerint arról készült volna a dokumentumfilm, ám a koncertkörűt közben az énekesnő visszaesett, és újra inni illetve drogozni kezdett. Az egyik este még a színpadon énekelt több tízezer rajongója előtt, két nap múlva pedig már az életéért küzdöttek a kórházban.

Szinte csodával határos, hogy túlélte a túladagolást. Három stroke-ja, és egy szívrohama volt, maradandó agykárosodást szenvedett, melynek következtében soha többet nem vezethet és vakfoltokat lát, az orvosa szerint pedig volt asszisztense pont időben találta meg: ha nem szállítják kórházba, már csak 5-10 perce lett volna hátra.

Demi a Tell Me You Love Me turné egyik állomásán.

Demi el is sírta magát, mikor először látta a kész filmet, ám nem amiatt, mint gondolnánk:

Az első pár másodperc a Rock In Rio fellépésemből van. Ahogy viszontláttam a Covid előtti életem, egyből sírni kezdtem. Hiányoznak a rajongóim. Olyan régóta nem álltam színpadon, és hiányzik nagyon

– nyilatkozta a Variety-nek a premier előtt.

Hamarosan azonban teljes erőbedobással is visszatér a zenei karrierjéhez, ugyanis április 2-án érkezik a hetedik stúdióalbuma, a Dancing with the Devil … The Art of Starting Over, melyen olyan előadókkal duettezik, mint Ariana Grande, Saweetie, vagy Noah Cyrus.

A dokumentumsorozat első két része már mindenki számára elérhető a YouTube-on, a Premium felhasználók számára pedig már mind a 4. Ha nincs Premiumod, akkor sem kell aggódni, hiszen a harmadik rész március 30-án, a negyedik pedig április 6-án válik elérhetővé mindenki számára.