Érkezik Demi Lovato és Ariana Grande közös dala!

Demi közelgő lemezén kap helyet a szerzemény.

Alig több, mint egy hét választ el minket Demi Lovato hetedik stúdióalbumától, így az énekesnő az elmúlt napokban izgalmas részleteket osztott meg a korongról. A Dancing with the Devil … The Art of Starting Over április 2-án kerül a boltok polcaira, és olyan nevekkel lesz rajta egy-egy közös dal, mint Noah Cyrus, Saweetie, és Ariana Grande. Az utóbbi énekesnő már hetekkel ezelőtt megosztotta Instagram oldalán, hogy egy barátjával készül a duettje, most pedig végre a hivatalos bejelentés is megérkezett Demitől, szintén a közösségi média felületen.

Az Arianával közös dal már a címe alapján is nagyon izgalmasan hangzik, a szerzeményt ugyanis Met Him Last Night névre keresztelték, így könnyen elképzelhető, elképzelhető, hogy Demi tavalyi villám-eljegyzéséről szól majd. A Saweetie-kollabnak My Girlfriends Are My Boyfriends a címe, a Noah Cyrus-duettnek pedig egyelőre nem tudni.

A korong megjelenése előtt még kapunk egy ízelítőt március 26-án, méghozzá a címadó dalt, a Dancing With the Devil-t, ami egyébként az énekesnő brutálisan őszinte dokumentumsorozatának a címe is egyben.