A You (Te) sztárjával erősít az új Gossip Girl

Xoxo, pletykacica.

Hiába töretlen a You, azaz Te c. Netflix sorozat sikere, az egyik onnan megismert híresség most egy másik sorozathoz igazolt, mégpedig a Gossip Girl újragondolt változatához.

Elizabeth Lali neve ismerős lehet a Te c. sorozat kedvelőinek, hiszen első évadában találkozhattunk a színésznővel, aki Beck karakterét személyesítette meg, viszont sajnálatos módon nem élte túl Joe őrültségeit.

Elizabeth most csatlakozik az HBO által berendelt új Gossip Girlbe – ironikus nem, hogy az eredeti sorozatban a Joe-t játszó Penn Badgley volt pletykacica? Viszont a színésznő karaktere egyelőre rejtély, arról sem tudni semmit milyen gyakran láthatjuk majd kamera előtt. Az biztos, hogy az egyre duzzadó szereplőgárda igazán színesnek ígérkezik. Láthatjuk ugyanis majd a következőket a sorozatban: Emily Alyn Lind, Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Julien Calloway, Whitney Peak, Evan Mock, Tavi Gevinson, Zion Moreno és Savannah Lee Smith.

A Te és az eredeti Gossip Girl sztárja azt is elárulta, hogy nem valószínű, hogy karaktere, Dan Humphrey visszatér az újragondolt változatba.

Én még nem beszéltem egyetlen kreátorral sem ezzel kapcsolatban

– válaszolta a kérdésre, amikor megkérdezték tőle, számíthatunk-e karaktere visszatérésre.

A rebootról bővebben itt írtunk már, ahol arról is beszámoltunk, honnan is lehetnek ismerősök az új színészek.