© A. Kritikos

Demi Lovato: az orvos szerint 5-10 percet élhettem volna maximum

2018. 07. 24.: a dátum, amikor kora éjjel, hazai idő szerint 10 és 11 óra között letaglózta a világot a hír, miszerint Demi Lovato túladagolta magát és kérdéses, hogy életben marad-e egyáltalán, valamint ha igen, sikerül-e felépülnie.

Most pedig erről mesél az énekesnő legújabb, 4 részes dokumentumfilmjében, melyet a YouTube-al közösen készítettek el és az elmúlt 3 évet fogja felölelni, mely során Lovato új zenével is jelentkezett, de az összeomlása is ebben a periódusban volt.

A Demi Lovato: Dancing with Devil című dokumentumfilmben az énekesnő nyíltan beszél majd élete során adódott nehézségekről, valamint a túladagolásról is, annak reményében, hogy segítséget tud nyújtani másoknak, akik hasonló cipőben járnak. A mű első része március 23-án érkezik majd, az előzetesben pedig sokkoló dolgokat oszt meg velünk Demi.

Többek között beszél arról is, hogy szívrohama volt, hogy alig volt pár perce hátra, ezt orvosai is kijelentették. Majd pedig azt is elárulja, hogy azóta nem vezethet és hogy maradandó agykárosodást is szenvedett, valamint, hogy újra meg kellett tanulnia olvasni és együtt élni a vakfoltokkal.

Három stroke-om és szívrohamom is volt, az orvosok azt mondták, nincs több hátra, mint 5-10 perc számomra

– mondja az énekesnő.

Nem csoda, hogy már hallani sem szeretne Heartattack című daláról, nem hogy előadni a jövőben. Demetria célja, hogy az emberek megtudják, min is ment keresztül és őszintén kommunikáljon a külvilággal.

Az elmúlt években számtalan történetet hallottam, mi is történt velem azon a bizonyos estén és azt akartam, hogy vége legyen a találgatásoknak. Remélem segítséget nyújt valakinek, mert számomra az volt az egyetlen cél, hogy segítsek azoknak, akik hasonló cipőben járnak.