Megérkezett a Netflix Elit című sorozatának sztárjának első EP-je!

Minden erejét a zenéjébe fekteti a színészkedés mellett!

Valószínűleg nem kell bemutatni Arón Pipert, akinek ismerős a Netflix extrém népszerű spanyol sorozata, az Elit, hiszen az énekes-színész a sorozatban Ander karakterét személyesíti meg.

Pipert a középlemez megjelenése előtt már hallhattuk rappelni és énekelni, így nem volt meglepetés, hogy ebbe az irányba folytatja zenei karrierjét. Miután Instagram oldalának teljes tartalmát archiválta, néhány misztikus poszt jelent meg, majd pedig megérkezett a bejelentés és maga az anyag is Nieve (=hó) címmel. Ez lett az első kislemez címe is, mely videót is kapott.

A rapper elmondása szerint a dal és a vizuálok egy nagyon egyszerű és személyes dologra épültek, mégpedig arra a gondolatra, amit anyukája ültetett el a fejében sok évvel ezelőtt. A legfontosabb tanács, amit valaha kapott az pedig az, hogy vigyázzon, mit kíván, hiszen az álmok valóra válnak. De mi van akkor, ha tényleg megvan mindened? Olyankor mit kezdesz magaddal? Ezt boncolgatja az anyag.

Az Elit című sorozattól egyelőre nem kell megválnunk, hiszen hamarosan érkezik a negyedik évad, de már az ötödiket is forgatják!