Less be P!nk legutóbbi turnéjának a színfalai mögé

Májusban dokumentumfilmmel érkezik az énekesnő.

P!nk másfél évig járta a világot legutóbbi koncertsorozatával, a Beautiful Trauma Tourral, ami olyan elismeréseket tudhat magának, mint minden idők tizedik legjövedelmezőbb turnéja, illetve második legjövedelmezőbb női turnéja, és több, mint 3 millió rajongó látta élőben világszerte. Aki azonban nem volt ott egyik állomáson nem, most az is átélheti a koncertélményt, és betekintést nyerhet a színfalak mögé, ugyanis érkezik az énekesnő koncert- és dokumentumfilmje a londoni koncertről!

Az All I Know So Far címre keresztelt alkotás május 21-én érkezik az Amazon Prime-ra, és nem más rendezte, mint A legnagyobb showman rendezője, Michael Gracey. A film folyamán azt követhetjük majd nyomon, amint P!nk próbálja egyensúlyban tartani az élete különböző szerepeit, mint anya, feleség, főnök, és előadó, ami nem mindig könnyű egy teltházas, 159 koncertes és 18 országot érintő világkörüli turnén.

Gyertek, ugorjatok fel velem a turnébuszra, és nézzétek meg, hogyan is megy ez valójában

– írta az énekesnő Instagram oldalán.

A koncertfelvételek mellett láthatunk majd színfalak mögötti videókat illetve interjúkat, és még P!nk személyes felvételei is helyet kaptak benne, így májusban garantáltan közelebbről ismerhetjük meg mind előadóként, mind magánemberként, mint eddig valaha.