Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Filmzenével tért vissza az afro-soul-pop igéző ikerpárja, az Ibeyi

Az Ibeyi afro-francia-kubai zenei duója új dalt jelentetett meg Recurring Dream címmel. A szerzeményt Ed Morris író-rendező „How to Stop a Recurring Dream” című filmjéhez készítették. A decemberi filmfesztiválokon már bizonyított alkotás főszereplőle a népszerű Bridgerton című sorozat Marina Thompsonja, vagyis Ruby Barker

Az Ibeyi 2014-ben dolgozott először Ed Morrisszal, aki akkoriban az ikrek első videoklipjét rendezte a River című dalukhoz. Ezt követte még két kooperáció a lányok debütalbumának Ghosts című trackjénél és az Ash című lemez Deathless című slágerének videóklipjénél. Morris filmzenéjében helyet kapott az Ibeyi legújabb dala és két korábbi szerzeményük is, az I Carried This for Years és a „Waves„. 

Az IbeyiNaomi és Lisa-Kaindé Díaz formációja. Az ikerlányok jelenleg harmadik albumokon munkálkodnak, mely a 2017-es Ash-t követi a sorban, amin közreműködött többek között Michelle ObamaKamasi Washington és Meshell Ndegeocello is. Legelső, 2015-ös lemezük pedig elnyerte BeyoncéAlvin AileyJR és a Chanel tetszését is.