Felbomlik a Years & Years

A 3 srác feloszlik, a jövőben nem folytatják együtt.

A Years & Years már a Sziget Fesztivál nagyszínpadát is megjárta két alkalommal, most viszont úgy döntöttek, nem folytatják közösen, mint banda. A frontember Olly szólóban folytatja majd.

Közösségi média felületeiken osztották még a hírt rajongóikkal, hogy a jövőben nem bandaként folytatják tovább hanem kizárólag Olly Alexander, a banda frontemberének szóló projektje lesz majd a Years & Years. Valószínűleg nem fog sok minden változni, legalábbis olyan értelemben, amit mi hallgatóság érzékelnénk.

A következő lemez munkálataiba inkább Olly fektetett energiát és arra a döntésre jutottunk, hogy a Years & Years a jövőben Olly szóló projektjeként fog működni. Mi hárman még mindig nagyon jó barátok vagyunk, Mikey az élő fellépéseken velünk lesz, Emre viszont inkább produceri és zeneszerzői munkáira fog fókuszálni

– írták a közleményben.

Ha ez nem lenne elég, ígéretet is tettek: tavasszal új zenével jelentkezik a Years & Years – remélhetőleg Olly nem vált saját nevére, hanem folytatja ezen a néven. Egyébként a frontember az HBO új sorozatában, az Ez bűnben főszerepet játszott.