© A. Kritikos

Érkezik Demi Lovato hetedik albuma

Íme a lemez címe és a megjelenési dátum.

Demi Lovato bejelentette várva várt hetedik stúdióalbumát, mely rögtön dokumentumfilm sorozata után fog megjelenni. Az énekesnő a bejelentés előtt Clubhouse alkalmazáson mesélt rajongóinak az új lemezről.

A lemez címe Dancing With The Devil: The Art Of Starting Over és egyelőre nem sok mindent tudunk róla, csupán azt, hogy rendelkezik egy interlude-dal és három női kollaboráció található rajta. Az, hogy ezek kik lesznek, bizonyára hamarosan kiderül, addig pedig csak tippelgethetünk.

A lemez hivatalos borítója.

Az Április 2-án érkező korong vélhetően Demi azon időszakáról szól majd, amikor is visszatalált önmagához 2018-as túladagolása után. A dokumentum film bemutatójából most már tudjuk, három szívrohama és egy agyvérzése volt abban az évben az énekesnőnek, így bőven van miről mesélnie nekünk. Demi így nyilatkozott Clubhouse alkalmazáson:

Ha sorban végig hallgatod a dalokat, figyeled a tracklistinget, akkor olyan, mint egy nem hivatalos soundtrack a dokumentumfilm sorozathoz, hiszen tényleg nyomon követi az életem az elmúlt pár évben.

Az énekesnő így folytatta…

Miután végeztünk a dalok listázásával, egyből feltűnt mennyire azonos az élettörténetemmel, logikusnak tűnt, hogy az érzelmesebb dalokkal kezdjünk és így menjünk át szépen lassan az újrakezdésről szóló trackekbe.

Mesélte Lovato.

A kollaborátorok között egyébként ott lehet a pletykákban sokat említett Ariana Grande, aki nem olyan rég egy kis részletet osztott meg Demi vokáljaiból Instagramon.

A korongot a következő linken tudjátok előrendelni, illetve előre lementeni: www.demilovato.com/

Ti is annyira várjátok a lemezt, mint mi? Mely énekesnőket hallanátok Demivel szívesen?