Amit beüt a jó idő, jön Iggy Azalea utolsó lemeze?

A rapper nem pihen!

Még 2020 nyarán hallhattuk azokat a pletykákat, miszerint az igazán népszerű ausztrál rapper Iggy Azalea teherbe esett akkori párjától, Playboi Cartitól, majd meg is mutatta kisfiát, Onyx-ot, aztán pedig alakját is, csupán 1-2 hónappal szülés után és igen, bombaformában van!

És ahogy egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, annál közelebb kerülünk Azalea lehetségesen utolsó albumához – remélhetőleg csak egy kisebb ideig. A rapper elárulta, hogy End of an Era című lemezéhez jó időnek kell lennie, viszont addig is Ő munkálkodik az anyagon, hogy amint beüt a forróság, Ő is el tudja indítani talán legnagyobb projektjét karrierje során.

Az elmúlt hónapokban több különböző dalból is hallhattunk részleteket, melyeket Instagram történetében osztott meg, sőt azt is elárulta, az era első kislemeze Sip It címmel érkezik majd. Ebből is hallhatunk pár másodpercet.

Ha ez nem lenne elég, Iggy elkezdte hivatalos Twitter fiókján promózni az anyagot és megosztotta a videóból az első képet is. Az elmúlt hetekben mint láthatjuk, elkészült a kisfilmmel, amit remélhetőleg hamarosan láthatunk, hiszen már most nagyon minőséginek tűnik az anyag.

Azalea 2020-ban a szomszédos Romániában lépett volna fel az UNTOLD Fesztiválon, melyet természetesen a koronavírus járvány miatt lemondtak. A rapper elárulta, ha újra meghívják, Ő mindenképpen ott lesz, hiszen minél több rajongójával szeretne találkozni. Iggy mellett olyan előadók léptek volna fel a fesztiválon, mint a The Pussycat Dolls vagy Martin Garrix.