Kirobbant a bezártságból Nigel Stately legújabb dala

Igazi csemegével készült a hosszúhétvégére a nemzetközileg is elismert magyar dj/producer. Nigel Stately egy vérpezsdítő újdonsággal jelentkezik!

A „Just Can’t Let You Go” egy klasszikus Nigel-nóta, lágy, ugyanakkor lüktető dallammal, pulzáló ütemmel és fülbemászó vokállal. A deep house elemeivel játszó dj/producer legújabb dala klippel együtt vág bele a hétvégébe. A videóval az alkotók kicsit kirángatnak a négy fal közül és egy csodálatos utazásra hívják a nézőket.

Nigel Stately 12 évvel ezelőtt egy promo mix sorozattal indította útjára zenei karrierjét, ma pedig a legismertebb hazai lemezlovasok egyike. A budapesti dj/producer egyedi stílusa az elmúlt évek alatt a hazai klubközönség zenei ízlését is meghatározó módon reformálta. A nevéhez szorosan kapcsolódó Deep Café mixek és rendezvénysorozat mágnesként vonzza a house és a deep house stílusok szerelemeseit, a kezdetben 200 fős rendezvények már ezer fős teltházas estéket és több százezres hallgatói bázist jegyeznek. A rádió 1 rezidens lemezlovasa a világ számos országában játszott már, melynek tapasztalatait a saját dalok megalkotásánál is kamatoztatja.

Produceri munkásságát többek között olyan kiemelkedő dalok fémjelzik, mint a Molnár Ferenc ’Caramel’-el közös kollab, a „Szabadesés” vagy az ország legnépszerűbb HBO sorozatának ’Aranyélet’ főcímdalához készített, hivatalos remixe.