Visszatér gyökereihez a popikon

Idén ez az első megjelenése a népszerű poplegendának.

Gwen Stefani úgy tűnik hiába mesélt arról hónapokkal ez előtt, hogy nem tervez visszatérni és hanyagolja még egy kicsit zenei karrierjét, úgy tűnik ezt már most megszegte – szerencsénkre.

Az énekesnő már egy teljes lemezről beszél interjúi során, többek közt a Wonderland magazinnak is mesélt készülő anyagáról. Most, a tavalyi Let Me Reintroduce Myself-es rebranding után pedig berobbantja azt a pörgős és közkedvelt „feel good” zenét, amit karrierje kezdetén megszoktunk tőle. Ez után pedig belépett a popzenébe is, például The Sweet Escape avagy Make Me Like You című dalaival.

Most viszont tényleg előhozta a régi énjét és mesterien keverte a popzenét a mondhatni vérében folyó raggevel és egy kis countryval megfűszerezve: a Slow Clap igazi gyöngyszeme lehet 2021 nyarának, illetve magának az évnek is. Nagyon kíváncsian várjuk, mivel sikerül még előrukkolnia Gwennek idén.

Nagysikerű, karácsonyi lemeze után most fejest ugrik a mainstream zenébe is, készülő lemezéről egyelőre nincs bővebb információnk.