A Little Mix másik tagja is készül szóló megjelenéseire

Úgy tűnik nem csak Jesy Nelson készül szólózni.

Az énekesnő, Leigh-Anne Pinnock úgy tűnik elkezdi igazgatni saját szóló karrierjét is. A Little Mix oszlopos tagjának bejelentése nem meglepő, hiszen tavaly a négy lány közül Jesy Nelson is bejelentette, hogy nem tervez a jövőben a banda tagja lenni. Szerencsére Pinnock estén nem ez a tényleges szituáció.

Leigh a Tap Music-kal szerződött le, akik az összes olyan projektjét kezelni fogják, amik nem a bandával kapcsolatos. Ide érthetjük a zenei megjelenéseket, filmes, sorozatos témákat, valamint a televíziós megjelenéseket is. Érdekesség, hogy ez a csapat áll a jelenleg óriásit menő Dua Lipa, valamint Ellie Goulding és Lana Del Rey mögött is.

Úgy tűnik, nagyon pozitívan állnak az énekesnőhöz, hiszen a szerződésében az is benne áll, hogy saját, valamint a banda, a Little Mix menedzsmentje köteles együtt dolgoznia.

Annyira izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, hogy a Tap Music fogja kezelni a szóló dolgaimat. A karrierem elérkezett egy olyan pillanathoz, amikor igazán izgalmas fordulatot fog venni. Alig várom, hogy megmutassam nektek min dolgoztam eddig egyedül, de persze a Little Mix-es projektek miatt is izgatott vagyok

– mesélte az előadó.

A Little Mix 2021-es arénás turnéja sajnos nem valósulhat meg, így 2022-ben láthatjuk majd csak a lányokat a Little Mix: The Search nyerteseivel, a Since Septemberrel koncertezni. A rajongók viszont aggodalmukat fejezték ki a banda működésével kapcsolatban, melyet Leigh-Anne kommentelt is.

Perrie, Jade és én tökéletesen megvagyunk! Nem kell aggódnotok emiatt! Óriásit fog szólni a jövő év a Little Mix számára, ami miatt nagyon izgatottak vagyunk. Nagyon szeretlek titeket srácok, köszönöm a támogatást!

– írta kommentben Leigh.