Vastag Csaba nőnapra lepte meg rajongóit egy új dallal

Vastag Csaba egy őszinte, aktuális érzéseket tükröző dallal tért vissza. A Háttal áll a lelked című szerzeményhez egy animációs videó készült, amely tökéletesen adja át a dal hangulatát. Birincsik Alberttel közösen alkotta meg a gondolkodásra késztető track szövegét és zenéjét, az előadó pedig ezzel a szerzeménnyel lepte meg a hölgyeket a 2021-es nőnapra. 

Jó pár „Nemzetközi Nőnapot” megéltünk már együtt, viszont az elmúlt években túl azon, hogy egy szép virágcsokorral kezünkben köszöntöttünk Mindenkit a social média felületeinken ezen a jeles napon, többnyire volt lehetőségünk személyes találkozásra is. Idén minden más … a virág virtuális, a találkozás csak online lehetséges, de az Ünnep ugyanaz, sőt szebb, mint valaha. Ezúttal úgy gondoltuk, hogy a csokor mellé egy őszinte, az aktuális érzéseinket kendőzetlenül bemutató dallal fejezzük ki tiszteletünket.

Hiszünk a zene erejében és abban, ha mindannyian elküldjük ezt a dalt annak, aki fontos számunkra, akkor azzal a legméltóbb módon tudjuk megköszönni a környezetünkben élő Csodás Nőknek, hogy vannak … értünk – nyilatkozta Vastag Csaba.