© Benjamin Vnuk / Dork Magazine

Egy svéd IKEA áruházból koncertezik Zara Larsson

A Nemzetközi nőnapon, azaz március 8-án, hétfőn láthatjuk majd!

Zara Larsson második nemzetközi lemeze, a Poster Girl pár nappal az online koncert előtt érkezett, március 5-én! Kezdés hazai idő szerint este 8 órakor!

Az élő közvetítés egyszeri alkalom lesz, így kár lenne kihagyni, pláne akkor, ha meghalljuk a részleteket, ugyanis Zara az IKEÁval állt össze a különleges előadás erejéig. Ez pedig azt is jelenti, hogy egy bizonyos, Svédországban található áruházat alakítanak át az énekesnő számára és a különböző tereket úgy rendezik be, mintha különböző színpadok lennének – persze passzolva a szegmensekhez.

A koncerten természetesen először csendülnek majd fel dalok, a három nappal az esemény előtt megjelent lemezről is, a Poster Girlről (melyből hallhatunk alább néhány másodpercet).

Nagyon izgatott vagyok, hogy az IKEA áruházlánccal dolgozhatok együtt egy ilyen szokatlan, nőnapi előadáson. Mindig is az egyenlőségért harcoltam, ezért pláne különleges, hogy ezen a napon tarthatom meg az első koncertemet, hiszen egy éven át nem léptem színpadra. Ezt a showt az elképesztő nőknek szánom a világkörül! Remélem a bandám, a táncosaim és én közösen sok-sok vidámságot csempészünk majd otthonaitokba!

– nyilatkozta Zara.

A koncert teljesen ingyenes, hazai idő szerint pedig március 8-án, este 7 órakor fog kezdődni Zara YouTube csatornáján!