Bebe Rexha vérfürdőt rendez új klipjében

Az énekesnő hamarosan megjelenő albumának második kislemeze, a Sacrifice a hét egyik leginkább várt megjelenése volt. Bebe a rajongóknak előre jelezte, hogy a BURNS-sel közösen készített dal (aki történetesen a Rain On Me producere is) és annak videoklipje is nagy meglepetéseket tartogat.

Arra azonban talán senki sem számított, milyen sokkoló videó is társul majd ehhez a slágergyanús szerzeményhez, mely valószínűleg egy ideig a rádiók kedvence lesz majd.

Az igen csak merész klipben az énekesnő vámpírrá változik, hogy aztán vérfürdőt vegyen egy éjszakai klubban és elcsábítsa a férfit, akit a kisfilm elején fogva tartott. Nem is olyan régen Miley Cyrus és Dua Lipa rukkoltak elő hasonlóan érdekes koncepcióval a kollaborációjukhoz készült videóban, de Rexhától talán még nagyobb meglepetés ilyesmit látni. Elmondása szerint hasonlót szeretett volna alkotni az általa imádott Lady Gaga és Ariana Grande közöséhez, azonban ő inkább egy másfajta esőtáncot választott, ami párosulva a sötétebb hangzásvilággal egy igazi horror élményt biztosít a rajongók számára.

A kislemez borítója