Áprilisban érkezik Girl in Red debütáló albuma – új dal jelent meg róla

Íme a Serotonin!

Megérkezett a norvég Girl in Red debütáló albumának legújabb kislemeze Serotonin címmel, mely saját bevallása szerint eddigi munkássága legszemélyesebb és legőszintébb szerzeménye, és egy kicsit új stílusban is próbálja ki magát benne. A dalt a saját tapasztalatai inspirálták a szorongással és a depresszióval, a végén pedig azt hallhatjuk, ahogy a orvosával beszél egy komolyabb pánikrohama után, amit az album készítése során élt át egy hotelben, ahol az egyik barátjával tartózkodott.

Éjjel három körül felriadtam, és biztos voltam benne, hogy haldoklom. Valahogy eljutottunk az előtérig, ahol aztán összeestem, és nem kaptam levegőt. Kiderült, hogy egy elég komoly pánikrohamom volt

– emlékezett vissza az esetre Instagram oldalán.

A várva várt debütáló album if i could make it go quiet címmel érkezik április 30-án, és a Serotonin mellett helyet kap rajta a tavaly megjelent Rue, melyet részben szintén a fentebb említett pánikroham inspirált, és a midnight love is.

A lemezzel az emberi lét kérdéseit próbálom körbejárni. Igazából arról szól, hogy próbálom megérteni, mi a szar történik velem

– nyilatkozta a korongról.

Az album összes dalát Marie írta a producerével, Matias Téllezzel, kivéve az új Serotonin-t, melyben nem más segített be, mint Billie Eilish producere és egyben tesója, a Grammy-díjas Finneas, aki Twitteren azt írta, ez az egyik legjobb, amit valaha hallott, és megtiszteltelés, hogy a részese lehetett.

Íme az if i could make it go quiet dallistája:

1. Serotonin
2. Did You Come?
3. Body And Mind
4. hornylovesickmess
5. midnight love
6. You Stupid Bitch
7. Rue
8. Apartment 402
9. .
10. I’ll Call You Mine
11. it would feel like this