Forrás: RTL Klub

Ő nyerte a ValóVilág tizedik szériáját!

Ma este véget ért a három és fél hónappal ezelőtt induló ValóVilág10 Powered By Big Brother, megvan a győztes, aki hazaviheti a harminchat millió Forintos fődíjat.

A Finálét Nádai Anikó és Puskás Peti vezette, akik szintén hatalmas izgalommal várták a fejleményeket. Sokak szerint ez volt az a széria, melyben a legnehezebb volt megtippelni, ki is lesz az, aki mindent visz a végén. A 106. napon VV Vivi, VV Robi és VV Merci küzdött meg a fődíjért.

VV Merci

A nézők döntöttek, a Finálé első szakaszában pedig kiderült ki végzett a dobogó legalsó fokán, ki lett a bronzérmes. Ez a lakó nem más, mint Merci.

A Finálé második szakaszában a TOP 2 visszatért a villába, hogy ott tudják meg a végeredményt. Izgalmas percek következtek a Stúdióban, a hangulat talán még egy élő adásban sem volt ennyire felhevült, azonban alig egy órával később elérkeztünk a pillanathoz, melyre milliók vártak az elmúlt hónapokban.

A Finálé végeredménye a legjobb kettő között a következőképpen alakult. A ValóVilág tizedik szériájának győztese Vivi lett Robi-val szemben, ezzel ő az, aki hazaviheti a fődíjat, mint a jubileumi VV győztese.

Te mit gondolsz az eredményekről?
Te is neki adtad volna a fődíjat?