Személyiségzavarát és problémáit önti dalba Madison Beer

Az énekesnő teljesen őszintén önti ki lelkét.

A 21 éves Madison Beer egy egészen kellemes, egy évtizednyi várakozás után végre bemutathatta debütáló korongját a nagyközönség számára. Az énekesnőt mondhatni Justin Bieber fedezte fel, hiszen az Ő tweetelésének köszönhető, hogy szerződést kapott Beer – amiből amúgy egy idő után ki is szállt.

Madison számára egyáltalán nem görcsös már ez az időszak, a Life Support-ot az énekesnő elmondása szerint annyi ideje volt tökéletesíteni, hogy minden másodpercével komfortosan érzi magát. Amit ki akart cserélni vagy átírni, már megtették.

Az album különlegessége természetesen a nyers és őszinte hangvétele, a dalszövegek pedig pont olyan kreatívak, mint más nagyköltségvetésű szuperprodukciónál. Egy dolog viszont más: az énekesnő nem csak a dalszövegeket írta meg pár szerzőtársával, de a kreatív és a produceri munkákban is besegített. Elmondta, hogy sokan nem tartják őt igazi előadónak: sokszor hangját, sokszor pedig művészi munkáját kritizálják.

De most megmutatta, hogy egy olyan koncepció-albumot rittyentett nekünk, hogy még a kritikusok szája is tátva marad. A Life Support nem csak egy belső vallomás, hanem egy énkép is egyben, mely az énekesnő legféltettebb gondolatait és érzéseit dolgozza fel.