Nézd vissza a BTS karrierje első MTV Unplugged fellépését!

Profi előadást nyújtottak a srácok!

Bár a BTS tagjai leginkább ahhoz vannak szokva, hogy többtízezer fős arénákban és stadionokban lépnek fel a világ különböző nagyvárosaiban, most, karrierjük során először az MTV ikonikus, akusztikus műsorában, az Unpluggedban kellett bizonyítaniuk, és mondanunk sem kell, hogy abszolút profi előadást nyújtottak ebben a környezetben is!

Az 5 dalból álló minikoncertet a legutóbbi, BE című albumukon található Telepathy-val nyitották egy látványos, retró-játéktermet idéző díszlet között, és a fanok legnagyobb örömére már Suga is a színpadon állt a srácokkal a tavalyi vállműtéte után. 

A második dal a Blue & Grey volt, amiről V elárulta, hogy mivel a dallama kicsit egyszerűbb, így a szövege által szerette volna kifejezni az érzelmeit:

A belső szomorúságomat és bizonytalanságomat szerettem volna dalba foglalni, így ebből a kiégés-érzetből lett a kék, az ARMY hiányából pedig a szürke.

A csapat egy feldolgozást is elénekelt, méghozzá a Coldplay 2005-ös Fix You slágerét, ami elmondásuk szerint rengeteget segített nekik átvészelni a járvány időszakot.

A fél órás szetet két tavalyi listavezető slágerükkel, a Life Goes On-nal és a Dynamite-tal zárták, és elmondták, mennyire várják már, hogy élő közönség is előadhassák az új dalokat.

Alig várjuk a napot, mikor újra élőben énekelhetünk nektek! Szeretünk benneteket

– búcsúzott J-Hope.

Az, hogy nem találkozhatunk veletek személyesen roppant nehéz számunkra. és emiatt sokszor megkérdőjelezzük, mit is csinálunk. De a lényeg, hogy itt vagyunk egymásnak, ez visz minket előre, és ezért nem adjuk fel soha! Nagyon hálásak vagyunk nektek, és szeretünk titeket, ARMY!

– tette hozzá Jimin.