Összejött a Pretty Little Liars és a Riverdale sztárja?

Lehet nem ez az első párosítás amire az ember gondolna…

A Riverdale és a Pretty Little Liars sztárjai a napokban lettek lencsevégre kapva Los Angeles-ben, ahol egy könnyed étkezés közben elcsattant egy csók is, így egyből mindenki spekulálni kezdett, mi is lehet a két színész között.

Lucy Hale, a Pretty Little Liars Ariája, illetve Skeet Ulrich, a Riverdale macsója, és egyben Jughead apja közt úgy tűnik nagy a románc, hiszen az evés közben is hosszasan cukiskodtak, számol be róla a Page Six.

Elsőre lehet furcsán hangzik a párosítás, de nem lepődhetünk meg azon, hogy egymásra találtak, hiszen előbbi egy Riverdale spin-offban kapott főszerepet, a Katy Keene-ben, melyet egy évad után el is kaszáltak, míg az utóbbi magában az anyasorozatban szerepelt egészen az 5. évadig.

A rajongóknak természetesen van véleménye és ezt nem is rejtegetik: sokan aggodalmukat fejezték ki a korkülönbséggel kapcsolatban, ugyanis Skeet 51., míg Lucy 31. életévében jár, de szerintünk ez nem lehet probléma, hiszen felnőtt emberek, szívük joga a döntés, hogy kivel tervezik életüket.